Source: Consorzio Vino Chianti Classico

Innovatie staan in de Toscaanse wijnregio Chianti Classico niet stil. Al enige tijd was men bezig met het ‘digitaliseren’ van de  Chianti Classico ervaring en nu ziet de Chianti Classico kaart het levenslicht!

Met meer dan 100 aangesloten wijnhuizen, voor in totaal meer dan 200 ervaringen, in het hart van één van de mooiste gebieden ter wereld. 

De Chianti Classico-kaart biedt de gelegenheid om honderden wijnen te proeven en de wijnhuizen te leren kennen via het ‘live-verhaal’ van hun producenten. Alles in en om de kelders van de Gallo Nero! Stuk voor stuk unieke plekken in de Italie. Plekken van top architectuur, altijd omringd door de wijngaarden van de Chianti Classico. Denk aan picknicken tussen de wijnranken, eet- en wijnervaringen met vrienden, unieke rondleidingen door de wijngaarden die de geschiedenis van de streek vertellen. Ook zullen bezoeken aan plaatsen van historisch en cultureel belang in het Chianti-gebied niet ontbreken.

In één product honderden unieke momenten om te beleven rond de thuis basis van de Gallo Nero.

Copertina

Hoe werkt het?

Met de digitale kaart heb je een jaar de tijd om jouw punten (hanen of in het italiaan galletti genoemd) te gebruiken die in je Chianti Classico Card-app worden geladen.

Hoeveel kost de Chianti Classico-kaart?

De Chianti Classico Card is verkrijgbaar in twee soorten:

  • Chianti Classico-kaart – 3 ‘galletti’ – € 52,00
  • Chianti Classico-kaart- 2 ‘galletti’ – €37,00

Voor uitgebreide informatie kijk op Consorzio Vino Chianti Classico

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial