De hard seltzer pakt ook in Nederland steeds meer terrein. Waar ging het ook alweer om? Allerlei bruisende fruit drankjes in een blikje met een laag alcoholgehalte. Handzaam, fris, fruitig, laag in calorieën, geen toegevoegde suikers, natuurlijke ingrediënten en goed geprijsd!

Grote merken als Coca Cola, Heineken en Grolsch hebben inmiddels al stelling genomen door hun eigen merken te lanceren. In een rap tempo gaat de strijd om de portemonnee van de millennial door en tevens komen er steeds meer (inter) nationale merken beschikbaar in Nederland.

Binnenkort zal ik een meer publiceren over de hard seltzer in Nederland, reviews van diverse merken met smaken als framboos, mango, citroen, lemoen en nog veel meer! Daarnaast ben ik volop bezig met een samenwerking in Noord Amerika waar later meer over volgt!

De hype lijkt door covid over te slaan naar een vaste waarde in het drank schap. De weg omhoog van dit ‘gezondere’ alcoholhoudende drankje lijkt geen einde te kennen.

Net als in de wijnwereld krijgen ook steeds meer ‘bekendheden’ lucht van deze ontwikkeling.

Zo ook Ashley Roberts en Kimberly Wyatt van The Pussycat Dolls. Deze dames zetten in de VS en UK een hard seltzer op de markt, wie volgt?

Je leest het hele artikel op thespiritsbusiness.com

Source: the spirits business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial