Een tijdje terug deed ik een review voor Djuce op mijn instagram: hieronder een samenvatting!

Wijn 1

๐Ÿท๐ŸŒง๏ธ Een eigentijdse rode wijn die de zintuigen betovert. Flirterig en gedurfd, deze wijn brengt je in de sfeer van elkaars hand vasthouden tijdens een verkwikkende regenbui of het razendsnelle avontuur van het spelen van Sonic the Hedgehog op de legendarische Sega Mega Drive.

๐Ÿท Type: Rood

๐Ÿ‡ Druivensoort: Blaufrรคnkish/St.Laurent

๐Ÿ“† Oogstjaar: 2021

๐ŸŒฑ Producent: Nittnaus

๐ŸŒ Land: Oostenrijk

๐Ÿ“ Regio: Burgenland

๐Ÿ’ง Inhoud: 250 ml

Deze verrukkelijke rode wijn van Nittnaus biedt een waar genot voor de zintuigen. Met een lichte body betovert hij je mond met sappige smaken van zwarte bessen, rijpe frambozen en een vleugje peper. De zuurbalans is perfect in harmonie, waardoor de wijn levendig en verfrissend blijft. De afdronk is langdurig en betovert met zijn subtiele kruidige nuances. Deze speelse wijn is een blend van de Blaufrรคnkish en St.Laurent druiven, die met zorg zijn geteeld in de pittoreske regio Burgenland, Oostenrijk.

Burgenland, gelegen in het oosten van Oostenrijk, is een prachtige wijnregio die bekend staat om zijn uitstekende klimaat en vruchtbare bodems. Het gebied is een paradijs voor wijnbouw, met glooiende heuvels en schilderachtige wijngaarden die zich uitstrekken tot aan de horizon.

Wijn 2

Laat je betoveren door deze opwindende, bruisende en fantasierijke wijn! โœจ๐Ÿ“๐ŸŠ๐Ÿ‹

๐Ÿท Type: Fizzy Rosรฉ ๐Ÿฅ‚

๐Ÿ‡ Druivensoort: Zweigelt ๐Ÿ‡ / Blaufrรคnkisch ๐Ÿ‡ / St Laurent ๐Ÿ‡

๐Ÿ“† Oogstjaar: 2021

๐ŸŒฑ Producent: Meinklang

๐ŸŒ Land: Oostenrijk

๐Ÿ“ Regio: Burgenland

๐Ÿ’ง Inhoud: 250 ml

Deze bruisende rosรฉ wijn is een waar feest voor de zintuigen. Met zijn natuurlijke stijl en verrukkelijke smaak van sappige aardbeien ๐Ÿ“, pittige bloedsinaasappels ๐ŸŠ en verfrissende citroenen ๐Ÿ‹, brengt hij een sprankelende vreugde in je glas. ๐ŸŽ‰โœจ

De kenmerkende druivensoorten van de regio: Zweigelt ๐Ÿ‡, Blaufrรคnkisch ๐Ÿ‡ en St Laurent ๐Ÿ‡. Samen creรซren ze een harmonieus samenspel van fruitige aroma’s en een levendige sprankeling. ๐ŸŽถ๐Ÿท

Elk slokje van deze wijn neemt je mee op een reis vol vrolijkheid en verbeeldingskracht. Het is als het proeven van de zomer โ˜€๏ธ, waarbij je jezelf waant op een zonovergoten terras, omringd door lachende vrienden en sprankelende gesprekken. ๐ŸŒด๐ŸŒž๐Ÿน

Wijn 3

๐ŸŒธ๐Ÿท Een klassieke rosรฉwijn met een moderne twist, perfect voor de avontuurlijke wine lovers van nu. Laat je betoveren door de subtiele aroma’s en verrassende smaken van deze prachtige wijn. ๐ŸŒŸ๐Ÿ‡

๐Ÿท Rosรฉ

๐Ÿž๏ธ Famille Chaudiรจre

๐Ÿ“† 2021

๐ŸŒ Frankrijk

๐Ÿ“ AOC Cรดtes de Provence

๐Ÿ‡ 60% Cinsault โ€“ 30% Grenache โ€“ 10% Rolle

๐Ÿ’ง 250 ml

Deze prachtige rosรฉwijn van Famille Chaudiรจre brengt je naar een zonovergoten terras โ˜€๏ธ, waar je geniet van de verfrissende tonen van grapefruit ๐ŸŠ, sappige rode bessen ๐Ÿ“ en delicate witte bloemen ๐ŸŒผ. Maar dat is nog niet alles! Ontdek ook de opwindende smaken van vers rood fruit (framboos, aardbei), tikje streenfuit, vleugje rabarber ๐Ÿฅง, bittertje van grapefruit ๐ŸŠ en tijm ๐ŸŒฟ die deze wijn uniek maken โœจ๐Ÿ“๐ŸŠ๐Ÿ‹ .

Famille Chaudiรจre, gevestigd in het betoverende AOC Cรดtes de Provence in Frankrijk ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท, staat bekend om hun vakmanschap en moderne benadering van wijnmaken. Dit is de ultieme rosรฉwijnervaring voor de moderne levensgenieter.

Wijn 4

๐Ÿ‡๐ŸŒฑ Meinklang, de wijnmakerij, creรซert hun betoverende oranje wijn met toewijding en vakmanschap. De druivensoorten Welschriesling, Pinot Gris en Grรผner Veltliner worden biologisch geteeld in de wijngaarden van Burgenland, Oostenrijk. De druiven ondergaan een speciale behandeling waarbij ze met schil en al worden gefermenteerd, resulterend in een karakteristieke ๐Ÿงก oranje kleur en een rijke textuur. Het gebruik van wilde gisten en zorgvuldige vinificatie en rijping zorgen voor een verleidelijke oranje wijn met ๐ŸŒด๐ŸŠ tropisch fruit, sinaasappelschil en ๐ŸŒผ witte bloemen als natuurlijke expressie.

๐Ÿท Type: Oranje wijn ๐ŸŠ๐Ÿท

๐Ÿ‡ Druivensoort: Welschriesling ๐Ÿ‡ / Pinot Gris ๐Ÿ‡ / Grรผner Veltliner ๐Ÿ‡

๐Ÿ“† Oogstjaar: 2021

๐ŸŒฑ Producent: Meinklang @meinklang_farm

๐ŸŒ Land: Oostenrijk

๐Ÿ“ Regio: Burgenland

๐Ÿ’ง Inhoud: 250 ml

Even een stukje wegdromen๐Ÿท๐ŸŒ‡ De moderne levensgenieter neemt een moment voor zichzelf, hoog boven de bruisende stad. Hij schenkt een glas Meinklang oranje wijn in, met de smaken van tropisch fruit, sinaasappelschil en witte bloemen. Terwijl hij geniet van elke slok, voelt hij de spanning van zijn schouders glijden. Het moment van ontspanning is cruciaal voor zijn welzijn, een kostbaar geschenk dat hij zichzelf gunt. Proost op het leven en de kleine geneugten! ๐Ÿฅ‚๐ŸŒ๐ŸŒŸ

Wijn 5

Ontdek de smaak van de Marsanne-druif, een witte druivensoort afkomstig uit de prachtige Rhรดne-vallei in Frankrijk. Als een van de belangrijkste druivenrassen in deze regio, staat de Marsanne-druif bekend om zijn gouden kleur en rijke aroma’s van perzik, peer en honing.

Deze druivensoort๐Ÿ‡resulteert in wijnen met een volle body๐Ÿ’ช en een zachte zuurgraad๐Ÿ‹. Vaak wordt de Marsanne geblend met andere druiven, zoals Roussanne๐Ÿ‡, om een complexer smaakprofiel te creรซren. Marsanne-wijnen bieden fruitige tonen, subtiele kruidigheid๐ŸŒฟ en een lange afdronk. Ze gedijen goed in warme klimatenโ˜€๏ธ en worden wereldwijd verbouwd, hoewel ze voornamelijk te vinden zijn in de Rhรดne-vallei๐Ÿ—ป en andere wijnregio’s in Frankrijk. Deze elegante๐ŸŽป en verfijnde wijnervaring is geliefd bij wijnliefhebbers.

Geniet van deze verrassend volle wijn met een aangename zuurbalans, aroma’s van rijpe citroen๐Ÿ‹ met een vleugje schil, fris geel appeltje๐Ÿ en een subtiele hint van bijenwas๐Ÿฏ .

๐Ÿท Type: Wit

๐Ÿ‡ Druivensoort: Marsanne

๐Ÿ“† Oogstjaar: 2020

๐ŸŒฑ Producent: Maine and Jean-Marie Guffens

๐ŸŒ Land: Frankrijk

๐Ÿ“ Regio: Rhรดne

๐Ÿ’ง Inhoud: 250 ml

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial